.mfp-title { display: none;}

Concepts & Images…. of hoe een ander kleurtje de muur kan laten vallen….

Na alweer 5 jaar zonder verbouwing kwamen er bij ons weer wat kriebels om “iets” te veranderen. Niet te groot, maar toch iets wat onze woonruimte een ander aanzien zou geven.

Inmiddels hadden we contact met Marie-José en Jan van Hekke van Concepts & Images.

Zouden zij ons kunnen helpen met dat andere kleurtje, om een en ander op te frissen?  Nou dat kon, en een afspraak was snel gemaakt. Op het moment dat Marie-José bij ons binnenkwam zag zij iets wat wij klaarblijkelijk nog niet zagen: “die muur, die moet eruit”! Ooit hadden we zoiets wel gefantaseerd maar verder hadden we nooit durven komen. Er werd een idee geboren en wij werden zenuwachtig. Wilden we dit wel? Gaat het niet allemaal te vlot? Het moest per slot van rekening wel “ons” huis blijven en geen onleefbare designtempel.

Daar zijn “visuals” voor,  zei Marie-José resoluut en inmiddels had Jan ook zijn pragmatische inzichten ingebracht. Nou, zo’n visual, dat helpt. Als we nu achteraf de plaatjes bekijken zien we dat dit een prima weergave is van de uiteindelijk gerealiseerde situatie. We hebben heel wat mogelijkheden op papier voorbij zien komen waarbij het ons makkelijk werd gemaakt om tot een uiteindelijke keuze te komen.

Op basis van onze eerdere ervaringen met verbouwingen hebben we C&I gevraagd om ons, ook tijdens de realisatie, met raad en daad bij te staan. Plannen maken, offertes aanvragen en de selectie van de aannemer, dat gebeurde daarmee op basis van de kennis, kunde en ervaring van C&I.

En tijdens de uitvoering doen zich, zeker bij een oud huis, altijd zaken voor die je niet verwacht of gehoopt had. Dan moet je snel kunnen handelen en een professionele begeleiding geeft daarbij een gerust gevoel.

Met de “finishing touch” van C&I, is er  voor gezorgd dat het weer “ons” huis geworden is.

We kijken terug op een prima project onder begeleiding van  Concept & Images met een resultaat dat al meerdere malen het wow!-effect heeft opgeleverd.

Bedankt!

Jacqueline en Paul Dingemans