Kantoren

Diverse saaie kantooromgevingen zijn door ons bureau aangepakt en veranderd in bijzondere sfeervolle ontvangst- en werkomgevingen waar gasten en werknemers zich ‘thuis’ voelen. Hierbij speelt de entree een belangrijke rol. 

De eerste aanblik bepaalt meteen of je je lekker voelt in een omgeving. Een goede werkomgeving met een warme uitstraling zorgt voor een gezond werkklimaat. Wij kunnen alles op maat ontwerpen en ook realiseren, zodat de opdrachtgever ontzorgd wordt.

 Reacties van klanten

 

ASC4 b.v.

De onvoorwaardelijke en wederzijdese ondersteuning van Jan en zijn vrouw maken deze twee mensen werkelijk tot unieke vormgevers, of zal ik zeggen sfeermakers?
De beleving die ze weten te positioneren in vrijwel iedere omgeving of hoedanigheid, creeren Jan en Marie-Jose helemaal zelf.
Ze doen dit onder andere vanuit de vertaalslag zoals alleen deze mensen die kunnen maken uit de wensen en visie van de opdrachtgever.

Hun eindeloze creativiteit staat garant voor een persoonlijk, tijdloos en werkelijk uniek resultaat.

Ga maar kijken en ‘proef die beleving’.

Michiel Aalberts

Rabobank Arnhem

Voor het eerst samengewerkt met Jan en Marie-José; smaakt naar meer! In goede samenwerking een geweldig resultaat gecreëerd. Daarbij zijn Jan en Marie-José bij uitstek in staat zijn om goed te luisteren naar wensen en beleving, hierop door te vragen en dit te vertalen naar een mooi concept dat past binnen financiële randvoorwaarden. Ze gaan met ziel en zaligheid voor een klus en genieten met hun opdrachtgever van het uiteindelijke resultaat.

Ron Verheijen