Kantoren

Wanneer een werkomgeving gezond is, zijn werknemers productiever, gemotiveerder en fysiek gezonder. En dat leidt weer tot betere bedrijfsresultaten en minder ziekteverzuim. Met andere woorden: er zijn zowel kosten te besparen als winsten te behalen door een ideale werkomgeving te creëren.

Je werkomgeving heeft invloed op hoe je je tijdens je werk voelt. Daarom is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Sfeer, goede akoestiek, de juiste verlichting, mooi materiaalgebruik, alles werkt mee aan een prettige werkomgeving en stimuleert de betrokkenheid bij het werk.

 

 

Reacties van klanten

 

Woonstichting Vryleve

Ik kijk terug op een plezierige samenwerking met Marie-José en Jan.

Wát een metamorfose heeft ons kantoor ondergaan. Het nieuwe ontwerp zit Vryleve als gegoten en is helemaal klaar voor nu én de toekomst. Marie-José en Jan voelen goed aan wat onze wensen zijn. Met gebruik van mooie duurzame materialen en oog voor de kleinste details.

Elke keer als ik het kantoor binnenstap ervaar ik rust, licht en ruimte en geniet van de mooie kleuren die perfect in harmonie zijn. Een fijne sfeervolle omgeving om in te werken en elkaar te ontmoeten.

Wij zijn superblij met het resultaat. Marie-José en Jan maken de wereld mooier!

Diana Peeters
Woonstichting Vryleve

ASC4 b.v.

De onvoorwaardelijke en wederzijdese ondersteuning van Jan en zijn vrouw maken deze twee mensen werkelijk tot unieke vormgevers, of zal ik zeggen sfeermakers?
De beleving die ze weten te positioneren in vrijwel iedere omgeving of hoedanigheid, creeren Jan en Marie-Jose helemaal zelf.
Ze doen dit onder andere vanuit de vertaalslag zoals alleen deze mensen die kunnen maken uit de wensen en visie van de opdrachtgever.

Hun eindeloze creativiteit staat garant voor een persoonlijk, tijdloos en werkelijk uniek resultaat.

Ga maar kijken en ‘proef die beleving’.

Michiel Aalberts

Rabobank Arnhem

Voor het eerst samengewerkt met Jan en Marie-José; smaakt naar meer! In goede samenwerking een geweldig resultaat gecreëerd. Daarbij zijn Jan en Marie-José bij uitstek in staat zijn om goed te luisteren naar wensen en beleving, hierop door te vragen en dit te vertalen naar een mooi concept dat past binnen financiële randvoorwaarden. Ze gaan met ziel en zaligheid voor een klus en genieten met hun opdrachtgever van het uiteindelijke resultaat.

Ron Verheijen