Buitenmeubilair

Elliptic buiten

De Elliptic is opgebouwd uit een sokkel en een zitgedeelte van natuursteen. Dit materiaal kan in diverse kleuren worden uitgevoerd en op verschillende manieren worden bewerkt. Het zitelement kan solitair weggezet worden, maar ook als combinatie van 3 zitelementen die met elkaar verbonden worden door een stervorm (set). Dit kan herhaald worden tot een reeks van zitelementen in allerlei richtingen.

De Elliptic Oblong is de variant op de Elliptic Set. Dit zitelement heeft een natuurstenen sokkelelement en zitgedeelte waarbij de zitelementen in een hoek van 30 graden naast elkaar zijn geplaatst.  Dit zitelement biedt plaats aan 6 personen.

Toepassingen: Openbare ruimte, schoolpleinen etc.

Statafel

De Carrée is een statafel met de afmeting 70x70x110cm. De tafel is gemaakt van beton en uit een stuk gegoten. De Carrée kan op en onder het maaiveld worden geplaatst.

 

Wanneer de tafel onder het maaiveld wordt bevestigd is er sprake van een extra vloerplaat waaroverheen bestraat kan worden.

 

PaBaMo 2-zitter

Een speels zitelement voor één of twee personen. Het RVS element moet verankerd worden onder het maaiveld of de bestrating. Men kan deze 2-zitter in binnen- en buitenruimten plaatsen.

De hoogte is variabel en kan in diverse houtsoorten worden uitgevoerd. In combinatie uit te voeren in een complete set met tafel en halfronde bank.

 

 

PaBaMo 3-zitter

De 3-zitter is hier uitgevoerd in Mahoniehout, bewerkt met olie. De rugleuning bestaat uit RVS staf (massief) en is daardoor vandalisme bestendig.

De beide staanders zijn gemaakt van 3mm geslepen RVS plaat. De hele PaBaMo lijn is maatwerk.

 

 

 

Bekijk de brochure