Overheid projecten

Concepts & Images heeft diverse raadzalen getransformeerd tot sfeervolle ruimtes. Voor zeer verschillende monumentale panden en moderne gebouwen zijn er ontwerpen gemaakt. Ons bureau ontwerpt (indien mogelijk), zelf het meubilair naar wens en op maat en laat dit ook realiseren. Hierdoor ontstaan unieke interieurs (maatwerk) die passen binnen de architectuur van het pand. Alle elementen worden op elkaar afgestemd. Wand, vloer, plafond, verlichting en meubilair vormen een prachtig geheel.

Doordat wij heel direct samenwerken met o.a. adviseurs voor beeld en geluid, maar ook klimaatbeheersing, vindt er vanaf het begin overleg plaats. Er zullen zich bij de realisatie dan ook geen verrassingen voordoen die niet eerder waren voorzien.

 

Gerealiseerde projecten:

• gemeente Doesburg (monument); bestuur vleugel, raadzaal en hal ->
• gemeente Hoogeveen (monument); raadzaal ->
• gemeente Westervoort; bestuur vleugel B&W ->
• gemeente Duiven, raadzaal ->
• gemeente Arnhem (jong monument); ontvangsthal en trouwzaal ->
• gemeente Montferland (monument, klooster); gemeente loket, ontvangsthal, raadzaal ->
• gemeente Simpelveld; raadzaal ->

Publicaties

Reacties van klanten

Gemeente Arnhem

Marie-José is een mooie vrouw om mee te werken. Zij heeft enorm veel ideeën en werkt met hart en ziel aan haar projecten. Hierdoor gaat het concept wat zij maakt daadwerkelijk leven. Werken met haar is een enorme boost aan creativiteit en enthousiasme.
Arnhem is straks 3 prachtige trouwzalen rijker.

Cindy Frieswijk

Gemeente Simpelveld raadzaal

Een nieuwe raadzaal inrichten is zo gebeurd. Je koopt een paar stoelen en tafels en je bent klaar. Althans dat was in eerste instantie de mening van de gemeenteraad van de gemeente Simpelveld.
Nu vond ik dat wel erg kort door de bocht. Ik heb met enkele andere collega’s aan het college van burgemeester en wethouders, een voorstel gedaan om niet alleen het meubilair te vervangen, maar ook te kijken hoe een stoffige en grijze raadzaal kan worden omgetoverd tot een multifunctionele ruimte. Gelukkig stemde men hierin toe.
Het moge duidelijk zijn dat hiervoor een specialist nodig is.

De keus om deze opdracht aan Concepts en Images te verstrekken blijkt achteraf een schot in de roos. Na enkele gesprekken waarin voorkeuren, wensen, details en het beschikbare budget duidelijk worden, presenteerde Concepts en Images het plan van inrichting.
Medewerkers, raadsleden, inclusief burgemeester en wethouder waren onder de indruk van het voorstel. Immers van muisgrijs naar een diepe warmrode kleur is toch wel een hele omslag.
Na goedkeuring van het inrichtingsplan volgen er gesprekken waarin uitvoering en begeleiding de boventoon zijn.
Voor de complete nieuwe inrichting van de raadzaal inclusief vloerbedekking, wandkast e.d. is 1 week beschikbaar.
Concepts en Images heeft alles tot in de puntjes uitgevoerd. Ik heb zelden met een ondernemer op een dermate transpante wijze samen gewerkt aan een project.
Ik kan Concepts en Images dan ook alleen maar aanprijzen en zal daar waar nodig en mogelijk ook weer een beroep op hun doen.
Marie-José en Jan bedankt voor de prettige, persoonlijke en proffesionele samenwerking.

Ruud Cransveld