Ontwerp interieurplan particuliere split level woning

Hoofddorp

In deze vrij nieuwe split level woning in Hoofddorp hebben wij een ontwerp gemaakt waarbij veel interieurbouw is toegepast. Een enorme spiegel aan de hoge wand, een hangende tv kast (gedeeltelijk) voor het raam en een prachtige kast onder de balustrade uitgevoerd in een donkere houtlook van Decolegno, afgewerkt met brons in de nissen. Er is met een vast (vooraf vastgelegd) budget veel gebeurd.

De hele ruimte is gestuukt en geschilderd. Er is een verlichtingsplan aangebracht met plafondspots, wandlampen en hangarmaturen. Glazen balustrade voor levelverdieping doorlopend in de trapleuningen.

Er is gekozen voor een PVC vloer in betonlook, er is een nieuwe keuken op maat geplaatst met een keukenwand en kookeiland. Voor de ramen zijn lange lamellen voor de hoge ramen toegepast en er is een groot kleed in het zitgedeelte gelegd als een soort wooneiland. Dit is belangrijk voor de akoestiek. Ook aan de wand is een groot akoestisch paneel aangebracht met de afbeelding van ‘De kus’ van Gustav Klimt. Het interieur oogt geheel in balans en straalt rust uit.

 

 

Neem een kijkje...